Scroll down

Sponzorizimi i eventeve

Nga gjithsej 8 sallat e Cinemarine, “salla e teatrit” e Cinemarine ka mundësinë të shëndërrohet në sallë shumë-përdorimshme për evenimente të ndryshme, me kapacitet deri në 400 persona. Salla është e përkryer për të organizuar ngjarje të ndryshme kulturore dhe biznesi. Hapësirat tona janë të pajisura me të gjitha pajisjet e nevojshme, duke përfshirë edhe kabinat e përkthimit. Me mbi 20 vjet përvojë në fushën e kinematografisë dhe kulturës, Cinemarine ju siguron se të gjitha ngjarjet planifikohen dhe organizohen me përpikmëri dhe profesionalizëm.

Të interesuarit të kontaktojnë në +383 49 137 222 ose marketing@cinemarine-eu.com

Reklamo ne kinema