Scroll down

Reklamo ne kinema

Reklamo në kinema

Me një sipërfaqe prej 3000 m2, Cinemarine ofron hapësira të mjaftueshme për bizneset dhe individët që duan të reklamojnë produktet e tyre.

Përparësitë e Cinemarine


- Rehati dhe teknologji e lartë digjitale e kinemasë - projektorët Sony 4K më të fundit, teknologjia 3D, zërimi ATMOS 360 shkallë, ulëse VIP.
- Lidheni brendin tuaj me zbavitjen moderne, kinemanë e famshme, event kinemanë, dhe kënaqësinë e lartë të konsumatorëve.
- Ambienti i errët krijon një 'rrugë të vetme' me efekt të lartë reklamues.
- Ndarja e tregut
- Familje
- Adoleshentë
- Çifte

Mundësi të ndryshme të çasjes


- Reklamimi në ekran
- Reklamimi në ekranin e madh/ bilboard
- Promovimi brenda kinemasë/degustim
- Brendimi i sallave/Brendimi në korridore
- Sponzorizimi i eventeve