Scroll down

The Garfield Movie

Garfield, macja shtëpie me famë botërore, që urren të hënën, e do lazanja, do të ketë një aventurë të egër në natyrë! Pas një ribashkimi të papritur me babanë e..

Përshkrimi

The Garfield Movie

The Garfield Movie

Garfield, macja shtëpie me famë botërore, që urren të hënën, e do lazanja, do të ketë një aventurë të egër në natyrë! Pas një ribashkimi të papritur me babanë e tij të humbur prej kohësh - macen e rrëmujshme të rrugës Vic - Garfield dhe miku i tij i qenit Odie detyrohen nga jeta e tyre e përkëdhelur në mënyrë perfekte t'i bashkohen Vicit në një grabitje qesharake dhe me aksione të larta.

  • Premiera 23/05/2024
  • Kohëzgjatja
Aventurë I animuar Komedi