Scroll down

Virgjëresha Shqiptare

Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. LUANA është e bija e një njeriu të nderuar, AGIM-it, dja..

Përshkrimi

Virgjëresha Shqiptare

Virgjëresha Shqiptare

Shqipëri 1958: Një djalë dhe një vajzë rriten së bashku në të njëjtin fshat. Ata janë miqtë më të mirë. LUANA është e bija e një njeriu të nderuar, AGIM-it, djalit të tradhtarëve që komunistët i ndaluan të hynin në qytet. Pavarësisht këtyre rrethanave të pafavorshme, të dy e ruajnë miqësinë e tyre mbi 10 vjet. Ndërsa një grua e re Luana përjeton gjithnjë e më shumë të qenit grua është një mallkim dhe ndërmerr veprime të pazakonta për t'i dhënë fund situatës së saj si viktimë dhe për të marrë fuqinë për të vendosur vetë.

Aktorë:

Regjisori:
 Bujar Alimani

  • Premiera 27/04/2023
  • Kohëzgjatja
Dramë