Scroll down

A Man Called Otto

Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij dhe dëshiron t'i japë fund të gjithave. Kur një familje e re zhvendoset aty pranë, ai takohet me Mariso..

Përshkrimi

A Man Called Otto

A Man Called Otto

Otto është një inatçi që ka hequr dorë nga jeta pas humbjes së gruas së tij dhe dëshiron t'i japë fund të gjithave. Kur një familje e re zhvendoset aty pranë, ai takohet me Marisol, duke çuar në një miqësi që do ta kthejë botën e tij.

  • Premiera 02/02/2023
  • Kohëzgjatja
Komedi Dramë