Scroll down

Norm of the North: King Sized Adventure

Një artefakt i lashtë kinez është vjedhur nga një arkeolog i keq i quajtur Dexter. Me ndihmën e miqve të tij Lemming, Norm duhet të mbajë fjalën e tij dhe të nisë një udhëtim n&eum..

Përshkrimi

Norm of the North: King Sized Adventure

Norm of the North: King Sized Adventure

Një artefakt i lashtë kinez është vjedhur nga një arkeolog i keq i quajtur Dexter. Me ndihmën e miqve të tij Lemming, Norm duhet të mbajë fjalën e tij dhe të nisë një udhëtim nëpër botë për të ndihmuar në rikuperimin e artefaktit për popullin e Kinës.

  • Premiera 22/12/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Komedi