Scroll down

Top Gun: Maverick

Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një dety..

Përshkrimi

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një detyrë të rëndësishme, Maverick duhet të përballet me fantazmat e të kaluarës së tij dhe frikat e tij më të mëdha, duke kulminuar në një mision që kërkon sakrificën më të madhe në mes të atyre që vendosin ta fluturojnë atë.

Distributor: Constantin

  • Premiera 25/05/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion

Regjisor

  • Noel Cleary