Scroll down

Terrifier 2

Pasi ringjallet nga një entitet i keq, Arti Klloun kthehet në qytetin e trembur të Miles County, ku synon një vajzë adoleshente dhe vëllain e saj më të vogël në natën e Halloween-it.

Përshkrimi

Terrifier 2

Terrifier 2

Pasi ringjallet nga një entitet i keq, Arti Klloun kthehet në qytetin e trembur të Miles County, ku synon një vajzë adoleshente dhe vëllain e saj më të vogël në natën e Halloween-it.

  • Premiera 17/11/2022
  • Kohëzgjatja
Horror