Scroll down

Halloween Ends

Saga e Michael Myers dhe Laurie Strode arrin një kulm drithërues në këtë pjesë të fundit të ekskluzivitetit.

Përshkrimi

Halloween Ends

Halloween Ends

Saga e Michael Myers dhe Laurie Strode arrin një kulm drithërues në këtë pjesë të fundit të ekskluzivitetit.

  • Premiera 13/10/2022
  • Kohëzgjatja
Horror Triller