Scroll down

Thor: Love and Thunder

Thor kërkon ndihmën e Valkyrie, Korg dhe ish-të dashurës Jane Foster për të luftuar Gorr the God Butcher, i cili synon të zhdukë perënditë.

Përshkrimi

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder

Thor kërkon ndihmën e Valkyrie, Korg dhe ish-të dashurës Jane Foster për të luftuar Gorr the God Butcher, i cili synon të zhdukë perënditë.
  • Premiera 06/07/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Komedi