Scroll down

The Pope's Exorcist

Frymëzuar nga dosjet aktuale të At Gabriele Amorth, Kryeekzorcisti i Vatikanit, Ekzorcisti i Papës ndjek Amorthin ndërsa heton zotërimin e tmerrshëm të një djali të ri dhe përfundon duke zbuluar nj&eu..

Përshkrimi

The Pope's Exorcist

The Pope's Exorcist

Frymëzuar nga dosjet aktuale të At Gabriele Amorth, Kryeekzorcisti i Vatikanit, Ekzorcisti i Papës ndjek Amorthin ndërsa heton zotërimin e tmerrshëm të një djali të ri dhe përfundon duke zbuluar një komplot shekullor që Vatikani është përpjekur dëshpërimisht ta mbajë të fshehur.

Aktorë:
Regjisori:  Julius Avery
Distributori:  Continental Films
  • Premiera 06/04/2023
  • Kohëzgjatja
Horror Triller