Scroll down

The Lost City

Gjatë një turi libri, një shkrimtar dhe modelja e kopertinës së librit të tij përfshihen në një tentim kidnapimi që i shpie ata në një aventurë xhungle. Distributor: Constantin 

Përshkrimi

The Lost City

The Lost City

Gjatë një turi libri, një shkrimtar dhe modelja e kopertinës së librit të tij përfshihen në një tentim kidnapimi që i shpie ata në një aventurë xhungle.

Distributor: Constantin 

  • Premiera 24/03/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Komedi

Aktorët

  • Brad Pitt
  • Channing Tatum
  • Daniel Radcliffe
  • Sandra Bullock

Regjisor

  • Aaron Nee
  • Adam Nee