Scroll down

The Little Mermaid

Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e njeriut, në mënyrë që ajo të zbulojë bot&eum..

Përshkrimi

The Little Mermaid

The Little Mermaid

Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e njeriut, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe t'i bëjë përshtypje një princi.

Aktorë:
Regjisori:
Rob Marshall
Distributori:
MCF MKD

  • Premiera 25/05/2023
  • Kohëzgjatja
Aventurë Familjar Fantasy