Scroll down

The Invitation

Një grua e re ndeshet dhe fshihet nga këmbët e saj, vetëm për të kuptuar se një komplot gotik po ndodh. Aktorë: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Bode..

Përshkrimi

The Invitation

The Invitation

Një grua e re ndeshet dhe fshihet nga këmbët e saj, vetëm për të kuptuar se një komplot gotik po ndodh.

Aktorë:
Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Courtney Taylor
Regjisori:
Jessica M. Thompson
Distributor:
Continental
  • Premiera 25/08/2022
  • Kohëzgjatja
Triller Horror