Scroll down

The Fabelmans

I rritur në Arizonën e epokës së pas Luftës së Dytë Botërore, një i ri me emrin Sammy Fabelman zbulon një sekret familjar thyes dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë t..

Përshkrimi

The Fabelmans

The Fabelmans

I rritur në Arizonën e epokës së pas Luftës së Dytë Botërore, një i ri me emrin Sammy Fabelman zbulon një sekret familjar thyes dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë të shohë të vërtetën.

Aktorë:
Michelle Williams, Gabrel La Belle, Paul Dano
Regjisori:
Steven Spielberg
Distributori:
Blitz
  • Premiera 24/11/2022
  • Kohëzgjatja
Dramë