Scroll down

The Strangers: Chapter 1

Pasi makina e tyre prishet në një qytet të vogël të frikshëm, një çift i ri detyrohet të kalojë natën në një kabinë të largët. Pason paniku teksa ata terrorizohen nga t..

Përshkrimi

The Strangers: Chapter 1

The Strangers: Chapter 1

Pasi makina e tyre prishet në një qytet të vogël të frikshëm, një çift i ri detyrohet të kalojë natën në një kabinë të largët. Pason paniku teksa ata terrorizohen nga tre të panjohur të maskuar, të cilët godasin pa mëshirë dhe në dukje pa motiv.
  • Premiera 16/05/2024
  • Kohëzgjatja
Horror