Scroll down

The Boogeyman

Nxënësja e shkollës së mesme Sadie Harper dhe motra e saj më e vogël, Sawyer, janë ende të tronditur nga vdekja e fundit e nënës së tyre. Ata nuk po marrin shumë mbështetje nga babai i ..

Përshkrimi

The Boogeyman

The Boogeyman

Nxënësja e shkollës së mesme Sadie Harper dhe motra e saj më e vogël, Sawyer, janë ende të tronditur nga vdekja e fundit e nënës së tyre. Ata nuk po marrin shumë mbështetje nga babai i tyre, Will, një terapist që po përballet me dhimbjen e tij të fortë. Kur një pacient i dëshpëruar shfaqet papritur në shtëpinë e tyre duke kërkuar ndihmë, ai lë pas një entitet të tmerrshëm të mbinatyrshëm që pre mbi familjet dhe ushqehet me vuajtjet e viktimave të tij.

Aktorë:

Regjisori:
 Rob Savage
Distributori:
MCF MKD
  • Premiera 01/06/2023
  • Kohëzgjatja
Horror Mister Triller