Scroll down

Challengers

Tenistja e kthyer në trajner Tashi ka marrë bashkëshortin e saj, Artin dhe e ka shndërruar në një kampion të Grand Slam-it me famë botërore. Për ta larguar atë nga humbja e fundit e tij, ajo e re..

Përshkrimi

Challengers

Challengers

Tenistja e kthyer në trajner Tashi ka marrë bashkëshortin e saj, Artin dhe e ka shndërruar në një kampion të Grand Slam-it me famë botërore. Për ta larguar atë nga humbja e fundit e tij, ajo e regjistron atë për një ngjarje "Challenger" - afër nivelit më të ulët të turneut profesionist - ku ai e gjen veten duke qëndruar përballë rrjetës nga ish-miku i tij më i mirë dhe ish i dashuri i Tashit.

  • Premiera 02/05/2024
  • Kohëzgjatja
Dramë Romancë