Scroll down

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Tad lëshon aksidentalisht një magji të lashtë që rrezikon jetën e miqve të tij: Mamit, Jeff dhe Belzoni. Me të gjithë kundër tij dhe i ndihmuar vetëm nga Sara, ai niset në një aventur&e..

Përshkrimi

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Tad the Lost Explorer and the Emerald Tablet

Tad lëshon aksidentalisht një magji të lashtë që rrezikon jetën e miqve të tij: Mamit, Jeff dhe Belzoni. Me të gjithë kundër tij dhe i ndihmuar vetëm nga Sara, ai niset në një aventurë, për t'i dhënë fund mallkimit të Mumisë.

  • Premiera 25/08/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Komedi