Scroll down

Strange World

Clades legjendar janë një familje eksploruesish, dallimet e të cilëve kërcënojnë të rrëzojnë misionin e tyre më të fundit dhe më të rëndësishëm. ..

Përshkrimi

Strange World

Strange World

Clades legjendar janë një familje eksploruesish, dallimet e të cilëve kërcënojnë të rrëzojnë misionin e tyre më të fundit dhe më të rëndësishëm.

Regjisori:
Don Hall
Distributori:
MCF
  • Premiera 24/11/2022
  • Kohëzgjatja
Aventurë I animuar Aksion