Scroll down

I Wanna Dance with Somebody

Festimi i gëzueshëm, emocional, zemërthyer i jetës dhe muzikës së Whitney Houston, një prej këngëtareve më të mëdha të muzikës R&B të të gjitha kohërave. Ndjekja e r..

Përshkrimi

I Wanna Dance with Somebody

I Wanna Dance with Somebody

Festimi i gëzueshëm, emocional, zemërthyer i jetës dhe muzikës së Whitney Houston, një prej këngëtareve më të mëdha të muzikës R&B të të gjitha kohërave. Ndjekja e rrugëtimit të saj nga errësira në superyll muzikor.

  • Premiera 22/12/2022
  • Kohëzgjatja
Biografi Dramë