Scroll down

Sisu

Gjatë ditëve të fundit të dëshpëruara të Luftës së Dytë Botërore, një kërkues i vetmuar (Jorma Tommila) kalon rrugët me nazistët në një vendstrehim në tokë..

Përshkrimi

Sisu

Sisu

Gjatë ditëve të fundit të dëshpëruara të Luftës së Dytë Botërore, një kërkues i vetmuar (Jorma Tommila) kalon rrugët me nazistët në një vendstrehim në tokën e djegur në Finlandën veriore. Kur nazistët vjedhin arin e tij, ata shpejt zbulojnë se sapo janë ngatërruar me asnjë minator të zakonshëm. Ndërsa nuk ka një përkthim të drejtpërdrejtë për fjalën finlandeze "sisu", ky ish-komando legjendar do të mishërojë atë që do të thotë sisu: një formë guximi dhe vendosmëri e paimagjinueshme përballë mosmarrëveshjeve dërrmuese. Dhe pa marrë parasysh se çfarë do t'i hedhin nazistët, skuadra e vdekjes me një person do të bëjë përpjekje të egra për t'i kthyer arin e tij - edhe nëse kjo do të thotë të vrasë çdo nazist të fundit në rrugën e tij.
  • Premiera 08/06/2023
  • Kohëzgjatja
Aksion War