Scroll down

Seal Team

Jetët e elitës së Navy SEAL ndërsa ata stërviten, planifikojnë dhe ekzekutojnë misionet më të rrezikshme dhe me aksione të larta që Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund të kër..

Përshkrimi

Seal Team

Seal Team

Jetët e elitës së Navy SEAL ndërsa ata stërviten, planifikojnë dhe ekzekutojnë misionet më të rrezikshme dhe me aksione të larta që Shtetet e Bashkuara të Amerikës mund të kërkojnë.
  • Premiera 11/08/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Komedi

Regjisor

  • Nia DaCosta