Scroll down

School of Magical Animals: Part 2

Ndjek Ida dhe Benni, të cilët ndjekin shkollën Winterstein, e cila nuk është shkollë e zakonshme, dhe duhet të bashkohen me kafshët e tyre magjike për të zgjidhur enigmën e vrimave misterioze q&e..

Përshkrimi

School of Magical Animals: Part 2

School of Magical Animals: Part 2

Ndjek Ida dhe Benni, të cilët ndjekin shkollën Winterstein, e cila nuk është shkollë e zakonshme, dhe duhet të bashkohen me kafshët e tyre magjike për të zgjidhur enigmën e vrimave misterioze që u shfaqën në mjediset e shkollës.

  • Premiera 15/02/2024
  • Kohëzgjatja
Aventurë Komedi Familjar