Scroll down

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike t&e..

Përshkrimi

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots: The Last Wish

Puss in Boots zbulon se pasioni i tij për aventurën ka bërë të vetën: ai ka djegur tetë nga nëntë jetët e tij. Puss nis një udhëtim epik për të gjetur dëshirën mitike të fundit dhe për të rikthyer nëntë jetët e tij.

  • Premiera 08/12/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Komedi