Scroll down

Operation Mincemeat

Operacioni Mish i grirë është vendosur në vitin 1943 kur Aleatët janë te vendosur të lëshojnë një sulm të gjithanshëm në Kalanë Europë. Por ata përballen me një sfid..

Përshkrimi

Operation Mincemeat

Operation Mincemeat

Operacioni Mish i grirë është vendosur në vitin 1943 kur Aleatët janë te vendosur të lëshojnë një sulm të gjithanshëm në Kalanë Europë. Por ata përballen me një sfidë të pamundur - të mbrojnë një forcë massive invazioni nga fuqia e zjarrit te ngulitur Gjerman dhe për të shmangur një masakër potenciale.

Distributor: Blitz

  • Premiera 19/05/2022
  • Kohëzgjatja
Dramë War

Regjisor

  • Erion Kame