Scroll down

Knock at the Cabin

Gjatë pushimeve, një vajzë dhe prindërit e saj merren peng nga të panjohur të armatosur, të cilët kërkojnë që familja të bëjë një zgjedhje për të shmangur apokalipsi..

Përshkrimi

Knock at the Cabin

Knock at the Cabin

Gjatë pushimeve, një vajzë dhe prindërit e saj merren peng nga të panjohur të armatosur, të cilët kërkojnë që familja të bëjë një zgjedhje për të shmangur apokalipsin.

  • Premiera 02/02/2023
  • Kohëzgjatja
Horror Triller