Scroll down

Nope

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.

Përshkrimi

Nope

Nope

Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.
  • Premiera 11/08/2022
  • Kohëzgjatja
Horror Sci-fi