Scroll down

Miami Bici 2

Piciu dhe Bila shfrytëzojnë një mundësi të papritur nga një klient rumun dhe shkojnë në Los Anxhelos. Por së shpejti ata kuptojnë se padashur kanë rënë në botën e mafies s&eum..

Përshkrimi

Miami Bici 2

Miami Bici 2

Piciu dhe Bila shfrytëzojnë një mundësi të papritur nga një klient rumun dhe shkojnë në Los Anxhelos. Por së shpejti ata kuptojnë se padashur kanë rënë në botën e mafies së heqjes së kartave të kreditit.

  • Premiera 14/03/2024
  • Kohëzgjatja
Komedi