Scroll down

Dragon Rider

Kur Alex, një vrasës ekspert, refuzon të kryej nje punë për një organizatë kriminale të rrezikshme, ai bëhet shënjester. Agjentë të FBI dhe të inteligjencës Meksikane thirren t&eum..

Përshkrimi

Dragon Rider

Dragon Rider

Kur Alex, një vrasës ekspert, refuzon të kryej nje punë për një organizatë kriminale të rrezikshme, ai bëhet shënjester. Agjentë të FBI dhe të inteligjencës Meksikane thirren të hulumtojnë një gjurmë trupash, që I qojnë më afër Alexit. Përderisa sindikata e krimit dhe FBI janë pas tij, Alex ka aftësitë të qëndroj një hap përpara tyre, përveq një gjëje: ai është duke luftuar me humbje të rëndë memories, që ndikon në secilin hap të tij.

Distributor: Blitz

  • Premiera 12/05/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Triller

Regjisor

  • Tomer Eshed