Scroll down

Love Again

Një grua e re përpiqet të lehtësojë dhimbjen e vdekjes së të fejuarit të saj duke dërguar mesazhe romantike në numrin e tij të vjetër të celularit dhe krijon një lidhje me burrin t..

Përshkrimi

Love Again

Love Again

Një grua e re përpiqet të lehtësojë dhimbjen e vdekjes së të fejuarit të saj duke dërguar mesazhe romantike në numrin e tij të vjetër të celularit dhe krijon një lidhje me burrin të cilit i është caktuar numri.

  • Premiera 18/05/2023
  • Kohëzgjatja
Komedi Dramë Romancë