Scroll down

Kung Fu Panda 4

Pasi Po caktohet për t'u bërë Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes, ai duhet të gjejë dhe të trajnojë një Luftëtar të ri Dragoit, ndërsa një magjistare e lig..

Përshkrimi

Kung Fu Panda 4

Kung Fu Panda 4

Pasi Po caktohet për t'u bërë Udhëheqësi Shpirtëror i Luginës së Paqes, ai duhet të gjejë dhe të trajnojë një Luftëtar të ri Dragoit, ndërsa një magjistare e ligë planifikon të rithirrë të gjithë keqbërësit kryesorë që Po i ka mundur në mbretërinë shpirtërore.

  • Premiera 07/03/2024
  • Kohëzgjatja
I animuar Aksion Aventurë

Regjisor

  • Gilles de Maistre