Scroll down

Hit Man

Regjisori kandidat i çmimit Oscar® Richard Linklater vjen me një neo-noir ku luan, Glen Powell si profesor shumë korrekt, Geri Xhonson, që luan rolin e një vrasësi të rremë për Departamentin e Polici..

Përshkrimi

Hit Man

Hit Man

Regjisori kandidat i çmimit Oscar® Richard Linklater vjen me një neo-noir ku luan, Glen Powell si profesor shumë korrekt, Geri Xhonson, që luan rolin e një vrasësi të rremë për Departamentin e Policisë së Nju Orliënsit. Me dhunti të lindura për t’u maskuar nën karaktere dhe personalitete të ndryshme për të kapur njerëz të pafatë që duan të heqin qafe armiqtë e tyre, Geri futet në territor moralisht të dyshimtë kur gjen veten të tërhequr nga një prej krimineleve të mundshme, një grua shumë e bukur e quajtur Medison (Adria Arjona). Ndërsa Medisoni dashurohet pas personazhit vrasës të Gerit – Ronit misterioz dhe seksi – lidhja e tyre e nxehtë nis një reaksion zinxhir aktrimi, mashtrimi dhe rreziku në rritje. 

  • Premiera 30/05/2024
  • Kohëzgjatja
Aksion Komedi