Scroll down

Godzilla x Kong: The New Empire

Dy titanë të lashtë, Godzilla dhe Kong, përplasen në një betejë epike ndërsa njerëzit zbulojnë origjinën e tyre të ndërthurur dhe lidhjen me misteret e Skull Island.

Përshkrimi

Godzilla x Kong: The New Empire

Godzilla x Kong: The New Empire

Dy titanë të lashtë, Godzilla dhe Kong, përplasen në një betejë epike ndërsa njerëzit zbulojnë origjinën e tyre të ndërthurur dhe lidhjen me misteret e Skull Island.

  • Premiera 28/03/2024
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Sci-fi

Regjisor

  • Ari Folman