Scroll down

The Watchers

Kur artistja 28-vjeçare Mina gjen strehë pasi ngec në një pyll të gjerë dhe të paprekur në Irlandën perëndimore, ajo pa e ditur bie në kurth përkrah tre të huajve që vëzhgoh..

Përshkrimi

The Watchers

The Watchers

Kur artistja 28-vjeçare Mina gjen strehë pasi ngec në një pyll të gjerë dhe të paprekur në Irlandën perëndimore, ajo pa e ditur bie në kurth përkrah tre të huajve që vëzhgohen dhe përndiqen nga krijesa misterioze çdo natë.

  • Premiera 06/06/2024
  • Kohëzgjatja
Horror Fantasy Mister