Scroll down

Firestarter

Si të rinj, Andry McGee (David Keith) dhe gruaja e tij e ardhsme Vicky (Heather Locklear), morrën pjesë në eksperimente sekrete, duke lejuar që të iu nënshtrohen testeve mjeksore misterioze. Vite më von&eu..

Përshkrimi

Firestarter

Firestarter

Si të rinj, Andry McGee (David Keith) dhe gruaja e tij e ardhsme Vicky (Heather Locklear), morrën pjesë në eksperimente sekrete, duke lejuar që të iu nënshtrohen testeve mjeksore misterioze. Vite më vonë, e bija e ciftit, Charlie (Drew Barrymore), fillon të shfaq aftësinë për t'i vënë flakën gjërave me mendjen e saj.

Distributor: Taramount Film

  • Premiera 13/05/2022
  • Kohëzgjatja
Dramë Horror Sci-fi

Regjisor

  • Jean-Jacques Annaud