Scroll down

Fast X

Dom Toretto dhe familja e tij janë në shënjestër të djalit hakmarrës të mbretit të drogës Hernan Reyes.

Përshkrimi

Fast X

Fast X

Dom Toretto dhe familja e tij janë në shënjestër të djalit hakmarrës të mbretit të drogës Hernan Reyes.

  • Premiera 17/05/2023
  • Kohëzgjatja
Aksion Krim Mister