Scroll down

Elemental

Ndjek Ember dhe Wade, në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku. Aktorë: Leah Lewis Mamoudou Athie Ronnie Del Carmen ..

Përshkrimi

Elemental

Elemental

Ndjek Ember dhe Wade, në një qytet ku banorët e zjarrit, ujit, tokës dhe ajrit jetojnë së bashku.

Aktorë:
Regjisori:
 Peter Sohn
Distributori:
MCF MKD
  • Premiera 15/06/2023
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Komedi