Scroll down

Dy Gisht Mjaltë 2

Tashmë të sapomartuar, Ervini dhe Ema së bashku me vogëlushen e tyre nisen për një pushime familjare në Turqi. Por një ngatërresë në aeroport dhe një takim i papritur i shkaktojnë t&eum..

Përshkrimi

Dy Gisht Mjaltë 2

Dy Gisht Mjaltë 2

Tashmë të sapomartuar, Ervini dhe Ema së bashku me vogëlushen e tyre nisen për një pushime familjare në Turqi. Por një ngatërresë në aeroport dhe një takim i papritur i shkaktojnë të gjitha personazhe për të përfunduar në një resort luksoz në Zvicër. Personalitetet e tyre të çuditshme shkaktojnë keqkuptime dhe mrekulli ndodhin njëri pas tjetrit në këtë aventurë.

Aktorë: 
Regjisori:
  Ermal Mamaqi
Distributori:
 Mamaqi Production
  • Premiera 16/02/2024
  • Kohëzgjatja
Komedi