Scroll down

Kingdom of the Planet of the Apes

Disa breza në të ardhmen pas mbretërimit të Cezarit, majmunët tani janë speciet dominuese dhe jetojnë në harmoni, ndërsa njerëzit janë reduktuar në të jetuarit në hije. Ndërsa..

Përshkrimi

Kingdom of the Planet of the Apes

Kingdom of the Planet of the Apes

Disa breza në të ardhmen pas mbretërimit të Cezarit, majmunët tani janë speciet dominuese dhe jetojnë në harmoni, ndërsa njerëzit janë reduktuar në të jetuarit në hije. Ndërsa një lider i ri majmuni tiranik ndërton perandorinë e tij, një majmun i ri ndërmerr një udhëtim torturues që do ta bëjë atë të vërë në dyshim gjithçka që ka ditur për të kaluarën dhe të bëjë zgjedhje që do të përcaktojnë një të ardhme si për majmunët ashtu edhe për njerëzit.​​​​​​​

  • Premiera 09/05/2024
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Sci-fi