Scroll down

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar e cila hap derën e multiversit, duke përfshirë kështu një version alternativ të tij i cili kërcënon njerëzimin për forcat e kombinuara t&eum..

Përshkrimi

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Dr. Stephen Strange bën një magji të ndaluar e cila hap derën e multiversit, duke përfshirë kështu një version alternativ të tij i cili kërcënon njerëzimin për forcat e kombinuara të Strange, Wong, dhe Wanda Maximoff.

Distributor: MCF

  • Premiera 04/05/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Aventurë Fantasy - Aksion DOLBY ATMOS

Aktorët

  • Benedict Cumberbatch
  • Chiwetel Ejiofor
  • Rachel Anne McAdams

Regjisor

  • Sam Raimi