Scroll down

Titanic Re-Release (1997)

Një aristokrate shtatëmbëdhjetë vjeçar bie në dashuri me një artist të sjellshëm, por të varfër në bordin e anijes luksoze, fatkeq R.M.S. Titaniku. Titanic nga regjisori James Cameron r..

Përshkrimi

Titanic Re-Release (1997)

Titanic Re-Release (1997)

Një aristokrate shtatëmbëdhjetë vjeçar bie në dashuri me një artist të sjellshëm, por të varfër në bordin e anijes luksoze, fatkeq R.M.S. Titaniku.

Titanic nga regjisori James Cameron rikthehet në kinematë botërore në 25 vjetorin e saj, në verzionet 4k dhe 3D.

  • Premiera 09/02/2023
  • Kohëzgjatja
Dramë Romancë

Regjisor

  • Gilles de Maistre