Scroll down

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training

Tanjiro i nënshtrohet stërvitjes rigoroze me Stone Hashira, Himejima, në përpjekjen e tij për t'u bërë Hashira. Ndërkohë, Muzan vazhdon të kërkojë për Nezukon dhe Ubuyashikin.

Përshkrimi

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To the Hashira Training

Tanjiro i nënshtrohet stërvitjes rigoroze me Stone Hashira, Himejima, në përpjekjen e tij për t'u bërë Hashira. Ndërkohë, Muzan vazhdon të kërkojë për Nezukon dhe Ubuyashikin.

  • Premiera 22/02/2024
  • Kohëzgjatja
I animuar