Scroll down

DC League of Super-Pets

Krypto Super-Qeni dhe Superman janë miqtë më të mirë të pandashëm, që ndajnë të njëjtat superfuqi dhe luftojnë krimin krah për krah në Metropolis. Sidoqoftë, Krypto duhet t&eu..

Përshkrimi

DC League of Super-Pets

DC League of Super-Pets

Krypto Super-Qeni dhe Superman janë miqtë më të mirë të pandashëm, që ndajnë të njëjtat superfuqi dhe luftojnë krimin krah për krah në Metropolis. Sidoqoftë, Krypto duhet të zotërojë fuqitë e tij për një mision shpëtimi kur Supermeni rrëmbehet.
  • Premiera 28/07/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Aksion Aventurë

Regjisor

  • Lisa Joy