Scroll down

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Ndjek një hero të ri të lindur gjysmë pule dhe gjysmë lepur. I etur për t'u përshtatur dhe për t'u ndjerë i dashur, pavarësisht nga dallimet e tij, ai është i fiksuar pas aventurave,..

Përshkrimi

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Chickenhare and the Hamster of Darkness

Ndjek një hero të ri të lindur gjysmë pule dhe gjysmë lepur. I etur për t'u përshtatur dhe për t'u ndjerë i dashur, pavarësisht nga dallimet e tij, ai është i fiksuar pas aventurave, pavarësisht ngathtësisë së tij.
  • Premiera 14/07/2022
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Komedi

Së shpejti