Scroll down

Cabrini

Pasi dëshmoi sëmundje dhe varfëri në lagjet e varfra të Nju Jorkut, emigrantja italiane Francesca Cabrini nis një udhëtim të guximshëm për të bindur kryebashkiakun armiqësor që të ..

Përshkrimi

Cabrini

Cabrini

Pasi dëshmoi sëmundje dhe varfëri në lagjet e varfra të Nju Jorkut, emigrantja italiane Francesca Cabrini nis një udhëtim të guximshëm për të bindur kryebashkiakun armiqësor që të sigurojë strehim dhe kujdes shëndetësor për qindra fëmijë jetimë.
  • Premiera 07/03/2024
  • Kohëzgjatja
Biografi