Scroll down

Noah's Ark

Një palë minj përpiqen të hipin në Arkën e Noes: Vini, një poet karizmatik me frikë të tmerrshme në skenë dhe Tito, një kitarist i talentuar dhe simpatik. Kur bien shirat, vetëm një..

Përshkrimi

Noah's Ark

Noah's Ark

Një palë minj përpiqen të hipin në Arkën e Noes: Vini, një poet karizmatik me frikë të tmerrshme në skenë dhe Tito, një kitarist i talentuar dhe simpatik. Kur bien shirat, vetëm një mashkull dhe një femër nga çdo specie lejohet në Arkën e Noes. Me ndihmën e një kacabuje të zgjuar dhe fatit të mirë, Vini dhe Tito hyjnë fshehurazi në arkë dhe së bashku shmangin një përballje mes mishngrënësve të anijeve dhe ngrënësit e bimëve. Gjatë gjithë kohës, kafshët performojnë një seri këngësh klasike të frymëzuara nga poeti i njohur botëror, Vinicius de Moraes. A mund ta përdorin muzikën këta strehëtarë të talentuar për të thyer tensionin dhe për të ndihmuar këto krijesa të bashkuara të mbijetojnë 40 ditët dhe 40 netët së bashku?

  • Premiera 25/04/2024
  • Kohëzgjatja
I animuar Aventurë Muzikor