Scroll down

Black Adam

Gati 5,000 vite pasi iu dhuruan fuqitë e plotfuqishme të perëndive egjiptiane - dhe u burgos po aq shpejt - Black Adami (Johnson) lirohet nga varri i tij tokësor, gati për të lëshuar formën e tij unike të ..

Përshkrimi

Black Adam

Black Adam

Gati 5,000 vite pasi iu dhuruan fuqitë e plotfuqishme të perëndive egjiptiane - dhe u burgos po aq shpejt - Black Adami (Johnson) lirohet nga varri i tij tokësor, gati për të lëshuar formën e tij unike të drejtësisë në botën moderne.
  • Premiera 20/10/2022
  • Kohëzgjatja
Aksion Fantasy

Regjisor

  • Keith Thomas