Scroll down

Beast

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan mashtrues masiv që synon të provojë se Savanna ka vetëm një grabitqar kulminant. Aktorë: I..

Përshkrimi

Beast

Beast

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan mashtrues masiv që synon të provojë se Savanna ka vetëm një grabitqar kulminant.

Aktorë:
Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries
Regjisori:
Baltasar Kormákur
Distributori:
Taramount
  • Premiera 25/08/2022
  • Kohëzgjatja
Dramë Aventurë Horror