Scroll down

Baris Akarsu Merhaba

Një histori jete e Baris Akarsu, i cili ishte një muzikant dhe aktor turk i rock-ut.

Përshkrimi

Baris Akarsu Merhaba

Baris Akarsu Merhaba

Një histori jete e Baris Akarsu, i cili ishte një muzikant dhe aktor turk i rock-ut.

  • Premiera 09/02/2023
  • Kohëzgjatja
Dramë Biografi